Suomen NATO-hakemus perustuu yksinkertaisesti täydellisen väärään tilannearvioon Suomen turvallisuuspoliittisesta tilanteesta. Suomeen ei kohdistunut minkäänlaista uhkaa Venäjän taholta niin kauan, kuin pysyttelimme puolueettomina ja sotilaspoliittisten liittoutumien ulkopuolella. Suomella oli poikkeuksellisen hyvät suhteet Venäjään niin ulkopoliittisella tasolla kuin kaupallisestikin. Venäläiset arvostivat suomalaisia ja pitivät meitä luotettavina kauppakumppaneina, mihin suomalaisten yritysten menestys Venäjällä pitkälti on perustunut.

Suomen osallistuminen Ukrainan sotaan on suuri virhe. Sen taustalla on tietämättömyys lähihistoriasta eli vuoden 2014 vallankaappauksesta Ukrainassa, joka on johtanut tämänpäiväiseen sotatilanteeseen. Ukrainan sodassa todellisuudessa USA käy Venäjää vastaan sotaa käyttäen eurooppalaisia valtioita juoksupoikanaan. Lännen lopullinen tavoite on tuhota Venäjä, ja pääministerimme on juuri kertonut Davosissa, että hän on valmis köyhdyttämään suomalaisia vaikka seuraavat 15 vuotta tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Länsi vihaa Venäjää mm. sen takia, että Venäjä ei ole suostunut lähtemään tukemaan gender-ideologiaa, vaan on rehdisti jopa kriminalisoinut homo- ja transideologian levittämisen.

Suomen on välittömästi vedettävä NATO-hakemus takaisin ja palattava ainoalle oikealle ulkopoliittiselle linjalle suhteessa Venäjään: puolueettoman rauhansovittelijan linjalle.