Ns. koronapandemia on ollut häikäilemättömin huijaus kautta historian. "Pandemiaa" edelsi huolellinen harjoittelu ja käsikirjoitus. Suunnitelmallinen pelkokampanja vietiin läpi maailmanlaajuisesti, mikä oli tarpeen, jotta ihmiset saataisiin laajasti ottamaan geeniterapeuttiset injektiot, joita harhaanjohtavasti oli päätetty nimittää rokotteiksi. 

En käy tapahtumia sen enempää läpi, halutessasi voit lukea Kirveellatoita-blogistani aiheeseen liittyviä kirjoituksia marras-joulukuulta 2021. 

"Koronapandemian" varjolla Suomessa ja muualla maailmassa toteutettiin niin häikäilemättömiä ihmisoikeusloukkauksia, että on vaikea ylipäätään uskoa, että sellaista voi tapahtua meidän aikanamme. Liioitellun vaarallisen viruksen takia (THL:n tapa tilastoida koronakuolemat näytti kuolemia olevan merkittävästi todellista enemmän, minkä THL koko ajan tiesi) käveltiin mennen tullen yli potilaslain pykälä 6:n, jonka mukaan ihmisella on oikeus päättää, mitä terveydenhoidollisia toimenpiteitä hän hyväksyy. Lisäksi käveltiin perustuslain yli, joka takaa kansalaisille vapaan liikkuvuuden, elinkeinon vapauden sekä kieltää syrjinnän mm. terveydentilan perusteella. Arviolta noin 600 000 suomalaista menetti ihmisoikeutensa, heistä tuli syrjittyä hylkiöitä, joilta kiellettiin pääsy jopa laitoksiin, joita he itse verovaroin ylläpitävät, eli uimahalleihin, punttisaleille jne. Mediassa ei tunnettu mitään rajoja sille, millä sanoilla rokottamattomia oli sopivaa solvata. Onneksi nämä kaikki on tarkkaan dokumentoitu.  

Kansanedustajat seisoivat lähes yhtenä rintamana näiden "koronarajoitusten" takana. Nyt on jo yksi kansanedustaja, Veikko Wallin, tullut ulos kaapista ja tunnustanut, ettei hän ole ottanut yhtään "rokotetta" ja että hän uskoo "rokotteiden" heikentävän ihmisen luontaista immuniteettia. Arvelen, että tämä on jäävuoren huippu, todennäköisesti suurin osa kansanedustajista on jätetty näiden injektioiden ulkopuolelle. 

Kesästä 2021 Suomessa on todettu mittava ylikuolleisuus, joka tähän mennessä on vain kiihtynyt. Siitä huolimatta päättäjät tai viranomaiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta sen syiden tutkimiseksi muutamaa yksittäistä henkilöä lukuunottamatta. Omasta mielestäni syy on selvä ja jokaisen maalaisjärjellä varustetun ihmisen nähtävissä: koronainjektiot. Kiinnostavaa on, ettei piikkien sisältöä ole vieläkään suostuttu tutkimaan siitä huomimatta että jopa Euroopan komissiolle on tehty sitä koskeva pyyntö.

"Koronapandemia" on ollut sen mittakaavan petos kaikkia suomalaisia kohtaan, että se on tarpeen perata ja selvittää juurta jaksain. Tarvitaan totuuskomissio, ja ne päättäjät ja viranomaiset, jotka ovat tietoisesti osallistuneet kansan huijaamiseen, valehteluun ja vääristelyyn, tulee saattaa vastuuseen, etenkin jos heidän toimintaansa on siivittänyt lääkeyhtiöiden bonukset. 

Oma tulkintani "pandemiasta" on, että se tarvittiin kenraaliharjoituksena sille, mitä tuleman pitää, eli digitaalisella identiteetille ja suunnitellulle maailmanhallitukselle. Haluttiin nähdä, miten pitkälle ihmiset saadaan alistumaan ohjeisiin ja miten pitkälle he ovat valmiit menemään luodakseen sosiaalista painetta niskuroiville kanssaihmisille, jotka eivät halunneet alistua koekaniiniksi maailmanlaajuiseen lääkekokeeseen (käytäntö näytti, että suunnilleen yhtä pitkälle kuin saksalaiset kolmannessa valtakunnassa). Mutta uskon, että tämä ei ole koko totuus. Sen koko totuuden on välttämätöntä tulla julki!