Kuten tilannearviossa kuvasin, valta on karannut Suomesta kansan ja kansan valitsemien edustajien ulottumattomiin. Nyt se on otettava takaisin! Se tapahtuu siten, että erotaan EU:sta ja muista kansainvälisistä organisaatioista, jotka ovat alkaneet käyttää asemaansa väärin ja Suomen etujen vastaisesti. 

Suomi vietiin Euroopan Unioniin viekkaudella ja vääryydellä. Lisäksi Suomi liittyi aikoinaan aivan toisenlaiseen unioniin kuin mitä se tänä päivänä on. Suomi ei ole liittynyt liittovaltioon, Suomi ei ole sitoutunut yhteiseen puolustukseen eikä etenkään yhteiseen lainanottoon. EU on ylittänyt valtuutensa toimien jopa omien sääntöjensä vastaisesti. EU puuttuu jäsenvaltioidensa asioihin sellaisella häikäilemättömyydellä, jota ei enää voida sallia, yrittämällä mm. määrätä Suomen maahanmuuttopolitiikasta, metsien käytöstä, tai jopa kieltämällä puun polttamisen! 

Tällä hetkellä EU:n haitat ylittävät sen tuomat hyödyt niin kirkkaasti, että EU-ero on ainoa vaihtoehto.

Suomen on erottava myös kaikista muista kansainvälisistä toimijoista, jotka ovat sitoutuneet edellä kuvattuun Suureen Siirtymään, ja jotka haluavat siirtää vallan kansallisvaltioilta ylikansallisille toimijoille. Tällainen on esim. YK. YK on pöyhkea, itseriittoinen ja korruptoitunut organisaatio, joka on nostanut itsensä omien jäsentensä yläpuolelle, ja joka on lisäksi surkeasti epäonnistunut tärkeimmässä tavoitteessaan, eli rauhan edistämisessä. YK:n alainen WHO mm. syöttää jäsenvaltioidensa kouluihin materiaalia sukupuolen moninaisuudesta ja lapsen seksuaalisuudesta opetettavaksi jopa alakoulussa. Samainen WHO yrittää kaapata vallan päättää tulevien p(l)andemioiden hoitamisesta keskitetysti, mm. pakkorokotusten muodossa.  Tällaisia dinosaurusorganisaatioita ei yksinkertaisesti enää tarvita, niille tulee sanoa KIITOS MUTTA EI KIITOS.

Ennen kaikkea Suomen tulee erota WEF:n jäsenyydestä, koska sen ajama tulevaisuudenkuva on täysin ristiriidassa Suomen etujen kanssa. Suomi ei tarvitse ylikansallista päätöksentekoa missään asiassa, meillä on yllin kyllin osaamista ja pystymme tekemään itsenäisiä päätöksiä, joissa Suomen kansa on etusijalla. Tällainen toiminta, jota päättäjämme nyt harrastavat osallistuessaan WEF:n suljettuihin ja salattuihin kokouksiin veronmaksajien rahoilla, tulee säätää valtionpetokselliseksi.