Nykyinen turvapaikkapolitiikka on tullut tiensä päähän. Internetin aikakaudella turvapaikkapolitiikka ei enää palvele hädänalaisten ihmisten auttamista, vaan siitä on tullut kanava keinotella itselleen parempi elintaso, ja sitä käytetään häikäilemättä hyväksi. Mm. vakavasti sairaita ihmisiä tuodaan Suomeen turvapaikan tarvitsemisen varjolla, koska tiedetään, että Suomessa vaativa erikoissairaanhoito on käytännössä ilmaista (nykyään myös paperittomille, kiitos huulipunahallituksen). Avoimien rajojen politiikan ajaminen on vastuutonta Suomen talouden ja kaikkien suomalaisten kannalta (pari lisäesimerkkiä siitä, miten Suomen järjestelmää käytetään hyväksi: https://kirveellatoita.vuodatus.net/lue/2023/01/maahanmuuttajien-ohituskaista-ja-miten-se-toimii).

Suomen tulee sanoa irti kaikki kansainväliset maahanmuuttoa ja turvapaikanhakua koskevat sopimukset. Sen jälkeen Suomen on aktiivisesti neuvoteltava muiden Euroopan maiden kanssa uuden maahanmuuttoa säätelevän sopimuksen sisällöstä.

Turvapaikkaa ei jatkossa tule saada vain sanomalla taikasana "asylum" rajalla. Turvapaikkakriteerien tarkastuksen tulee tapahtua Suomen ulkopuolella. Turvapaikka tulee lähtökohtaisesti aina myöntää määräajaksi. Turvapaikan saaneen tulee palata omaan maahansa heti, kun poliittinen tilanne siellä on rauhoittunut. Verovaroin ylläpidettävä turvapaikkabisnes - mm. vastaanottokeskusten ylläpito - on karsittava minimiin. 

Nykyisenkaltainen kehitysapu on lopetettava. Kehitysavun taustalla on näkemys kehitysmaista ja niiden ihmisistä alempiarvoisina kuin me; kansoista, jotka eivät ole kykeneviä itse hoitamaan maansa asioita kuntoon. Tämä näkemys on rasistinen. Todellisuudessa kehitysapu edistää saajamaiden passiivisuutta ja korruptoituneisuutta. Koulutus on ainoa hyväksyttävä kehitysavun muoto. Kehitysmaiden auttamista on myös se, että sitoudutaan kaupankäyntiin niiden kanssa reiluilla pelisäännöillä.

Suomen ei tule haalia aktiivisesti ulkomailta matalapalkka-alojen työntekijöitä. Tällä hetkellä hallitus haluaa näin tehdä, koska se haluaa taata, että vientiteollisuudelle on tarjolla edullista työvoimaa. Tämä ei pitkällä tähtäyksellä ole kestävä tie. Suomen on karsittava julkisia menoja niin, että veroastetta voidaan laskea ja matalapalkka-alojen työntekijöille jää palkasta enemmän käteen, jolloin alat alkavat kiinnostaa suomalaisia työttömiä.