Seksuaalivähemmistöjen röyhkeys ja vaatimukset menevät yli äyräiden. Niille ei riitä se, että seksuaalivähemmistöihin kuuluvat eivät joudu syrjinnän kohteeksi, vaan ne haluavat määritellä seksuaalivähemmistöjen näkökulmasta uudelleen kaiken, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, mukaan lukien kielen. Toisin sanoen, ne haluavat valtaa ja ne haluavat käyttää sitä valtaa tuhotakseen heteroseksuaaliseen perheeseen perustuvan yhteiskunnan. 

Suomen tulee seurata Unkarin ja Venäjän esimerkkiä ja kieltää seksuaalivähemmistöjen markkinointi julkisesti. Tämä koskee mm. pride-tyyppisiä tilaisuuksia ja etenkin kouluja. SETA:lle tulee asettaa täydellinen porttikielto kouluihin. Koulukirjat tulee uudistaa kokonaan ja poistaa sieltä kaikenlainen epätieteellinen seksuaalinen hölynpöly, mm. käsitykset sukupuolen moninaisuudesta, sukupuolen vaihtaminen ja miehet synnyttäjänä. Ylipäätään koulu on tarpeen deseksualisoida. Lapset tarvitsevat turvallisen kasvuympäristön, johon ei kuulu jatkuva oman seksuaalisuuden ihmettely. 

Uuden eduskunnan tulee välittömästi kumota uusi translaki. Suomen lainsäädännön tulee perustua siihen biologiseen tosiasiaan, että sukupuolia on kaksi, mies ja nainen. Väärään sukupuoleen syntyminen on mahdotonta. Sukupuolidystrofiasta kärsivät tulee ohjata hoitoon, samalla tavalla kuin esim. anorexiaa sairastavat. Ainoa translaki, jonka Suomi tarvitsee, on laki, joka kieltää terveiden ihmisten silpomisen, jota harhaanjohtavasti kutsutaan sukupuolenkorjaukseksi.